Mnogi ljudi nemaju blage veze kakva se sve sranja nalaze u preparatima koje koriste svakodnevno. Da, piše na jebenim bočicama i pakovanjima. Ne, niko se nije setio da to pročita i proveri…. Do sada! Pripremite se za ŠOKANTNA otkrića, dame i gospodo!

Koliko vas fensi ribica koristi fensi parfem? Hmmmm… Velika većina, pretpostavljam. A koliko vas je čulo za stvarčicu koja se zove Ambergris? Niko? NE SERITE BRE! Sad će čika Wajzmen da vam objasni šta je to. Ambergris je stvarčica koja pluta po površini okeana uglavnom po par godina, zatim neki ljudovi i čoveci to fino pokupe i stave u vaš parfem. Konkretno, Ambergris ima slankast ukus, senzualan miris i IZLAZI IZ KITOVE BULJE! OMOJBOŽE!

Sad sve vi fensi pičkice verovatno u sebi kažete “o, ne, Wajzmene, molim te reci nam da je odvratan naslov tvog posta zapravo šala i da se mi ne prskamo kitovim govnima!” Nažalost, nije šala…

Zamislite da ste kit. Kao i svi kitovi, želite da povremeno izedete neku lignju. Ono, možda ste na nekom sastanku sa nekom dobrom ribom i želite neku fensi hranu, neke plodove mora i slično. E sad, lignje imaju zajebano oštar kljun koji preti da vam skroz iseče unutrašnje organe ako je progutate. Međutim… JEBEŠ LIGNJU, vi ste kit, vi imate jednu super strava jbt osobinu jbt! Vaš želudac luči Ambergris (zvuči poznato je ‘l da?), koja vaš stomak štiti od lignjinog kljuna. Korisno sranje, morate priznati. Kada fino svarite tu lignju, Ambergis kroz vaš analni otvor ide na sexy telo neke wibice (kopnene, ne morske jbt). Dakle momci, sledeći put kad izvedete curu i osetite taj prekrasan miris na njoj, pomislite na to šta ona mora da koristi da bi mirisala jebozovno ESPECIALLY for you. Whale shit, madafaka!

Evo, ćero! Razmaži ovo po vratu!

Hohoho, kako je ovo bilo odvratno. Međutim, nismo gotovi. Znate ono kada ne perete kosu par dana pa se nakupi ono masno sranje? To je sebum, sastavljen od dva prekrasna sastojka – voska i mrtvih ćelija.  Sad zamislite ovcu u sličnoj situaciji, i dodajte godinu dana bez kupanja i šišanja. Sad zamislite da neko dođe i sakupi tu odvratnu masnu supstancu sa ovce i turi je u teglu.

To je lanolin, supstanca koju vi MAŽETE NA FACU! Znate šta vaš karmin čini tako masnim i lepljivim? Štroka sakupljena sa ovce! Lanolin se takođe može naći u raznim šamponima, kremama, losionima, peni za brijanje, uljima za bebe, preparatima za oči itd! Svako od nas je makar jednom imao to sranje na faci! Mislim da ću da povratim…

**********************************************************************

Imate pitanje? Dodajte me na fejsu. Nisam silovatelj, majke mi…

Advertisements