Osnovne činjenice

1. General Two je reper

2. General Two je vruć


Odakle je ovaj kralj?

General Two (pravo ime Denis Hafizović ) rođen je u Bihaću (BiH) 14.07.1989. KOBAJAGI! To je ono u šta “oni” žele da vas ubede. Nemojte da nasedate na ovo sranje!


Odakle je ovaj kralj ZAISTA?

General Two (pravo ime Tupzie Kurshah)  stvoren je u jednoj Detroitskoj laboratoriji kombinovanjem dnk uzoraka iz stidnih dlačica Tupaka Šakura i Vilijama Šekspira 2002. godine. Svesni toga da su stvorili neverovatno moćnu rep mašinu koja svojim tekstovima može promeniti tok istorije, naučnici Tupzija šalju u Bosnu na kaljenje jer je Bosanska rep scena tokom poslednjih par godina postala daleko jača od Američke. Od te davne 2002. godine pa do sada, Tupzie je pod uticajem MC Kemala i super-lepka postao najbolji reper u istoriji muzike. Magazin Playgirl ga je 2011. godine proglasio za najseksipilnijeg muškarca u galaksiji, a latino super-pička Džesika Alba je prilikom gostovanja u emisiji kod Saše Popovića otvoreno priznala da svakog utorka trlja na njegove slike u kupaćem kostimu iz dotičnog časopisa.


Plagijati njegovih pesama

Godine 2007. Bosanska javnost se totalno faktički zabezeknula kada je Američki reper MIMS snimio pesmu pod imenom “This Is Why I’m Hot”, koja jako podseća na veliki hit Generala Two-a “Eto Što Sam Vruć”.

Od tog trenutka MIMS-u je najstrože zabranjen ulazak u Bihać, Orašac i jugozapadni deo Brekovice. Takođe, MIMS je konstantno na meti muslimanskih ekstremista koji su u nekoliko navrata uspeli da mu otmu čizburger na ulici.

MADRFAKRZ!!!

##########################################################################

Da li živite u jugo-zapadnom delu Brekovice? Ako je tako, dodajte me na Face-u!

 

Advertisements