Tako je! Svaki ubica, silovatelj i terorista je bivši neabortirani fetus. Pogledajte istoriju, nigde nećete naći da je abortus prouzrokovao neki genocid ili slično sranje! Da smo na vreme počeli da ohrabrujemo žene da abortiraju, govnari kao što su Sloba, Hašim i Ante možda ne bi ni bili rođeni i bila bi sprečena sva ona sranja koja su se desila tokom 90-ih. Još mislite da je abortus loša stvar? Ovo su još neki primeri neabortiranih morona:

1. Jelena Karleuša

2. Saša Popović

3. Olja Crnogorac

4. Velja Ilić

5. Gasttozz

6. Stefani Majer

RETARDI! Svuda su oko nas – kenjaju neke nebuloze, prave kretensku muziku, pišu odvratne knjige i teraju me da povraćam!

Uopšte mi nije jasno zbog čega ljudi uopšte žele decu! Verovatno su čuli nekog morona sa nebulozom kao  što je ”biti roditelj je nešto najlepše na svetu”. POGREŠNO, MORONČINO! Biti roditelj je gore nego biti batler Srećka Šojića. Bebe su najnapornija stvorenja u univerzumu! Bude te usred noći, non-stop balave i kenjaju gde stignu! Što se mene tiče, imate dve opcije u životu. Možete da : A) se zezate, idete na žurke i da vas generalno boli uvo za sve ili B) radite da izdržavate porodicu, spavate 2-3 sata svake noći i brišete bulju nezahvalnom derištu i tako otprilike 4 godine! Tako je, 4 godine brisanja bulje! Ne mogu da se setim ničega što sam radio neprekidno 4 godine, osim možda pohađanja srednje škole, ali tamo bar nisam morao da čistim sranja, samo da ih slušam…

Ne razumem zbog čega majke jednostavno ne zadrže svoje abortirane fetuse. To apsolutno ima smisla, abortirana deca su mnogo tiša, manje smrde i koriste znatno manju količinu kiseonika od žive dece. Ako ja ikada odlučim da imam decu, tražiću da se abortiraju i poneću ih kući u kesici. To je prava stvar! Odrasli su tako glupi.

********************************************************************

Treba vam abortus? Obratite se Doktoru Wajzmenu!

Advertisements