Ovan: Neki lik će ti priđe i će ti svetli u oči sa baterijsku lampu. Ti će mu kažeš “a be prekini majmune”, a on će tebi kaže “neću, koj te jebe”, a onda će ga ti zakolješ sa kit-ket čanki. Kad ga zakolješ, on će prvo krvari malko pa će crkne, a ti posle baci telo u Nišavu zato što tamo niko neće traži.

Bik: Nemo’ se igraš više sa usisivač, će ti se zaglavi patka u crevo!

Blizanci: Mnogo će prdiš u ovaj mesec! Ma dušu će si isprdiš, ja kad ti kažem! Deca će pocrcaju od tebe, žena će te ostavi, a tašta će pokuša da te utepa sa sukaljku!

Rak: U sledeću sredu kad izađeš u kafić će ti priđe neka dobra ženska i će počne da ti trlja patku preko pantalone i će te zove kod nju u stan da ideš da gu jebeš. NEMOJ gu jebeš, ima picajzle!

Lav: Otidni kod onu babu vračaru i deri gu se što nije spremila ručak da te dočeka. Kad ti kaže da nije znala da će dođeš, ti gu kaži “pa što lažeš da si vidovita, pleme ti skapano jebem?! Vrćaj pare od prošli put!” Kad ti vrne pare, kupi si one makserice što si video na buvljak.

Devica: Dete neje tvoje, nego je na komšiju Mirka! Isteraj kurvu iz kuću!

Vaga: Mars i Merkur će ti uđu u kuću sad u ovaj sledeći ponedeljak. Mars će ti izede sve pitije i Merkur će se nervira što sve izeo a njemu nije ič ostavio. Onda će se oni potepaju a tebi će se posle žena dere “lele, što si mi doveo oni bolesni majmuni, celu kuću mi iskršiše”. Uključi gu da gleda Maričui i će se smiri.

Škorpija: Od gomno burek i od tebe čovek nikad neće bude!

Strelac: Ti li se opet maješ po taj internet? Idi b’e kecaj nešto, će se išćoraviš od taj monitor, krvajčiki ti jebem. Zažuljio si oči ko klinac pače!

Jarac: Smorio si se k’o Sinan na Exit, nemaš si volju za život. Toj ti je sve od neredovno pijenje, idi icepi jednu čašku i će vi’š kol’ko će ti bolje bude!

Vodolija: Za zajci ne treba ni puška ni kuče, s’lte mu-rafet. Vidiš li zajac — padnaj na zemlju. A si padnaja — umrtvi se. Zajak te naduši i će počne da prilazi na kude teb’ sve poblizo. K’d osetiš njušku, a ti počni da mrdaš s’s uši. Zajak se zaraduje pa udari u smejanje, z’što on znaje da mrda s’s uši najpoubavo, ama ne mož’… da vidi, pa kad vidi uši mrdanje u drugi, on d’ umre od smejanje i s’s ruku ga mož’ ufaćaš.

Ribe: Kude ćeš? Sedi b’e, sad će sečemo lubenicu!

U ovaj mesec čestitamo rođendan na Ovnovi!

Advertisements