Ovan: Ovog meseca će vam na glavu sa velike visine pasti nešto na slovo B. Ako budete imali sreće, to će biti banana. Budući da je ovo za vas nesrećan mesec, očekujte bojler.

Bik: Februar je pravo vreme da počnete sa dijetom. Merkur je u skladu sa vašom ogromnom guzicom.

Blizanci: Vaša žena neće pristati na trojku koju ste predložili. Nema veze, idite i provedite se bez nje.

Rak: Zvezde vas mrze ovog meseca. Povraća im se od vas.

Lav: Vaša pokojna prababa me je kontaktirala sa one strane. Želi da znate da je uvek sa vama. Kaže da treba da prestanete da jedete sopstvenu slinu, nije zdravo. I masturbirate previše.

Devica: Upoznaćete ljubav svog života na nastupu Kemala Malovčića. Ozbiljan sam, ako ne odete na nastup, bićete zauvek usamljeni. Idite na jebeni nastup!

Vaga: Ova nedelja će biti kakana. Reč kakana vam sada možda nije smešna, ali da ste pročitali ovo kad ste imali 7 godina, crkli biste od smeha.

Škorpija: Ti si mrtav/va. Tvoj duh luta materijalnim svetom nesvestan toga. Kreni ka svetlosti, dete moje…

Strelac: Ovog meseca ne završavajte ništ

Jarac: Pazi ledja! Sranje, prekasno je… Trebao/la si da pročitaš ovo ranije.

Vodolija: Jupiter i Venera vam spremaju nešto zajebano. Niste ovo čuli od mene…

Ribe: Vama se neće desiti ništa zanimljivo ovog meseca. Bedara…

Ovog meseca čestitamo rodjendan vodolijama. Jeeeeeeejj!

Njihov srećni broj je 134.235.951, njihova boja je svetlo-taramunžasta (kombinacija sive, plave, tirkizne i one boje koja nije ni žuta ni naranžasta, nego izmedju, jebem li ga kako se zove).

Karakteristike
Muškarci rođeni u znaku vodolije su ambiciozni i agresivni. Uvek imaju para jer kradu na poslu i od ćaleta. Žene rođene u znaku vodolije su lenje sponzoruše koje po ceo dan vise na fejsbuku.

Ljubav i brak
Muškarcu rodjenom u znaku vodolije odgovaraju osobe rodjene u znaku strelca i ovna sa dobrim sisama. Ne odgovaraju mu osobe rodjene u znaku bika, lava i škorpije sa lošim sisama ili bez sisa. Ženi rodjenoj u znaku vodolije odgovaraju osobe sa puno love rodjene u znaku… Ma jebeš znak, bitno je da ima puno love. Ne odgovaraju joj osobe koje imaju ženu i decu ili samo ženu ili samo decu ili ženu, decu i kuče.

Posao
Vodolije vole da sve rade samostalno i jako su loši u timskom radu, osim kada se napravi neka orgija na poslu.

Poslovi koji najviše odgovaraju muškim vodolijama su čistač kanalizacija, baba sera, dimničar i lovac na arktičke majmune. Poslovi koji najviše odgovaraju ženskim vodolijama su… Nijedan. Njima ne odgovara ni samostalno podizanje kašike.

Advertisements