Pre neki dan sam šetao gradom i gledao svoja posla kad me je odjednom okružila ogromna grupa Turbo – folk pevaljki. Sve su bile u dopičnjacima i polu – pijane i nisu nosile donji veš. Izašle su iz rupe u zemlji koja je vodila direktno do pakla u kojem sam jasno video Satanu (Sašu Popovića) kako svoju demonsku vojsku usmerava ka meni.

“Ajmooo napadaaaaaaj!!!”

Folkerke su napredovale ka meni jako brzo. U prvim borbenim redovima su bile Stoja, Tina, Dara i Goga Sekulić a odmah iza njih su bile neke anonimne drolje koje su još u fazi prodaje traktora i goveda za snimanje prvog CD-a. Pevale su o gaćicama, brushalterima i picama, pokušavale da mi isperu mozak i zaraze svojim virusom nemorala. Odjednom sam se setio da sam poneo od kuće svoju pumparicu i 56 komada ručnih granata koje koristim da rasterujem golubove po parkovima. Napravio sam facu u stilu Roberta De Nira i – počeo da rokam. Raznosio sam ih jednu po jednu, ali su drolje ponovo oživljavale i vraćale se još ružnije i sa još većim sisama svaki put. I taman kada sam pomislio da nema nade, na nebu se ukazao lik Milana Mladenovića. Milan je najpre par minuta pomno pratio situaciju, a zatim je progovorio (u ghost fazonu): “Uništiiii njihovoooog tvorcaaaa maaliiiii, tooo jee jediniiii načiiin. Spaaasii omlaadinuuu…”, nakon čega je nestao…

Ohrabren njegovim rečima (i bocom viskija koju sam iscevčio za doručak), uskočio sam u jamu rešen da jednom za svagda zaustavim Turbo-folk demone. Prošao sam kroz sve nivoe pakla, svaki od njih je služio za pripremu budućih pevaljki (Nivo 1: Plastični Hirurg, Nivo 2: Odstranjivanje Mozga, Nivo 3: Kurs Oralnog Seksa Za Upotrebu Na Kompozitorima, Tekstopiscima, Bubnjarima i Gazdama Kafana (skraćeno KOSZUNKTBGK)), a onda sam došao do zadnjeg nivoa gde boravi Saša Popović lično. Vidno uplašen za svoj život, ponudio mi je posao voditelja sledeće sezone mega popularne emisije “Zvezde Granda” za ogromnu platu.

Odgovorio sam tako što sam mu nabio pumparicu u rčma i ispalio 3 metka. Turbo – folk je tako uništen, a sve drolje su vraćene na njivu, osim Stoje koja je osnovala pank bend zajedno sa Nenadom Čankom.

KRAJ

********************************************************************

Hoćete da mi se pridružite u napornoj borbi protiv turbo-folka? Dodajte me na Face-u!

Advertisements