Selektor reprezentacije Srbije Radomir Antić izjavio je tokom jednog intervjua da planira da pozove mladog fudbalera iz Pirota Manuela Stojanovića u tim za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

“Već neko vreme motrim na tog dečka. Gledao sam ga dok je bio u kući Velikog Brata i u više navrata sam primetio neverovatan potencijal kod njega. Na primer, jednom je u dvorištu šutnuo neku flašu. Bio je to udarac u stilu Roberta Karlosa, izuzetno snažan i tehnički veoma zahtevan. Taj dečko je neotkriveni talenat, najsjajniji biser Srpskog fudbala”, izjavio je Antić.

Manuel Stojanović na treningu

Kako nezvanično saznajemo, Manuel je nakon saznanja da će biti pozvan u nacionalni tim od zadovoljstva urinirao sebi u gaće više puta. Oduševljenje nije krio ni njegov otac Hinko Stojanović.

“Mi Stojanovići smo oduvek bili talentovani za 3 stvari – fudbal i nauku”, rekao je Manuelov ponosni otac,  “I nije tačno da je Manuel glup! Manuel ume da broji do 10, ponekad čak i do 15 ako ga ne zbuni neka buka sa strane”.

Uradili smo intervju sa budućom interplanetarnom fudbalskom zvezdom koji ćemo objaviti čim ga dešifrujemo i prevedemo na jezik ljudskih bića.

Advertisements